A Kardashian klán újabb botránya

A Kardashian lányokról mindent lehet mondani, csak azt nem, hogy botránymentesen élnének.

Kim Kardashian szexvideói, meztelen fotózásai, válása, és végül Kenya Westtel való házassága is kiütötte a biztosítékot néhány embernél.

Khloe Kardashian válása az ex kosaras, kábítószeres Lamar Odommal a mai napig nem záródott le.

Kourtney talán a legkevésbé botrányhősnő a 3 lány közül, azonban a 3 gyerekes anyuka Scott Disickkel való kapcsolatát mindennek lehet mondani, csak kiegyensúlyozottnak nem. Jelenleg is a “se vele se nélküle” szakaszukban kínlódnak.

Mostanában viszont öccsük, Rob Kardashian szerepel leginkább a bulvárlapok címlapján. Barátnője, Blac Chyna gyorsan bebiztosította magát a jelentős vagyonnal rendelkező Kardashian családba, hiszen első közös gyermeküket várják. Érdekesség, hogy Chyna első gyereke Tygatól van, aki pedig Kyle Jennerrel alkot egy párt. Kyle Jenner Rob Kardashian mostohatestvére.

Nos, Chyna újabb dobása, hogy levetkőzött a Paper magazinnak terhesen, csak úgy, ahogy Kim tette az első terhessége során. Ezzel még inkább nyilvánvalóvá vált, hogy Chyna Kim babérjaira tör a bulvárvilágban.

Ember legyen a talpán, aki ezt a családot követni tudja, azonban aki szereti a valóság show-kat, annak kötelező darab a “Keeping up with the Kardashian”.

blacchyna

robblac

 

 

 

Related posts