VV8 – infók a szereplőkről

Dávid, a szingli, 25 éves logisztikai koordinátor. Magát intelligensnek, és humorosnak tartja, de a romantika távol áll tőle. Biztos benne, hogy nem fog szexelni a villában. Ideálja, a magas, vékony, sötét hajú lányok.

Dina, a 23 éves pultos lány. Pár hónapja van egy kapcsolata. Ő is kizártnak tartja, hogy szexeljen a villában, hát meglátjuk…

Lóri, a 23 éves ingatlanos asszisztens. Magát humorosnak tartja, jelenleg nincs párkapcsolata. Pilóta lenne, ha újrakezdhetné. Élete legszomorúbb élménye, amikor nagypapája a karjai közt hunyt el.
Állítása szerint, több mint 100 nővel volt szexuális kapcsolata.

Mici, a szöszi magánvállalkozó. Nincs párkapcsolata jelenleg. Színészkedés vonzza leginkább. Magas, jóképű, vicces pasikat kedveli.

Soma, a 21 éves tanulófiú. Nem szereti a hűtlenséget. Focista szeretne lenni. Oroszlán a horoszkópja.

Tivy, a 28 éves szabadúszó. Van barátnője. Élete legrosszabb élménye, amikor ex barátnője megcsalta, de büszke rá, hogy önerőből túljutott rajta.

Vivien, 22 éves, és éppen munka után keresett, mikor a Villába behívták. Nincs párkapcsolata, és ami érdekesség, hogy ha tehetné, plasztikai sebész lenne.

Zsófi, a Miss Plastic ebben a szériában. 21 éves, tanuló. Nincs barátja éppen. Modell szeretne lenni. Nem tudja hány pasival feküdt le eddig, mert túl sokan voltak.

 

vv8kép

Related posts